6 repen voor de lekkerste chocoladepauzes

​Onze Maître Chocolatier heeft 6 originele en exclusieve recepten bedacht voor een heerlijk Leonidas moment. Chocoladerepen gemaakt van 100% cacaoboter met natuurlijke ingrediënten.

 • Dark45% Raspberry

  ​Frambozen en pure chocolade met 45% cacao. 

  Onze Maître Chocolatier creëerde een verrassend contrast tussen frisse stukjes framboos en de licht bittere smaak van pure chocolade. Samen zorgen zij voor een interessante smaakcombinatie. 

  Dark45% Praliné Coffee

  ​Intense pure chocolade gecombineerd met koffiepraliné. 

  Koffie en pure chocolade zijn onlosmakelijk verbonden voor echte chocoladeliefhebbers. Onze Maître Chocolatier combineerde in deze reep pure chocolade met 45% cacao met de beroemde praliné van Leonidas. Voor alle liefhebbers van intens chocoladeplezier. 

  Milk30% Salted Caramel

  ​Karamel gemaakt met gezouten boter uit Isigny (Frankrijk) onder een laagje heerlijke melkchocolade. 

  Zoute karamel is nooit lekkerder dan wanneer hij gemaakt wordt met boter uit Isigny, een landelijke streek in Normandië (Frankrijk) die bekend staat om de hoge kwaliteit en de unieke smaak van haar zuivelproducten. Onze Maître Chocolatier koos deze boter als basis van zijn zoute karamel en bedekte deze met heerlijke melkchocolade.

  Milk30% Praliné Hazelnut

  ​Een fijne hazelnootpraliné omhuld met zachte melkchocolade. 

  Voor deze reep in melkchocolade gebruikte onze Maître Chocolatier onze beroemde Leonidaspraliné, gemaakt van de lekkerste hazelnoten, die licht geroosterd werden. Hij voegde er nog een laagje zachte melkchocolade aan toe en… ziehier de melkchocoladereep die men één keer proeft en nooit meer vergeet.

  White Blueberry

  ​Romige witte chocolade met frisse stukjes bosbes. 

  Onze Maître Chocolatier combineerde de frisse smaak van bosbes met de zachte witte chocolade van Leonidas. De kleine stukjes bosbes maken van deze witte chocoladereep een verassende smaakervaring. 

  White Mocha Pearls

  ​Witte chocolade met krokante mokkaparels. 

  Onze Maître Chocolatier creëerde een recept met de fijne witte chocolade van Leonidas en knapperige mokkaparels. Een heerlijke combinatie die smaakt naar meer.