6 Heerlijke smaken

​De recepten van de chocoladetabletten van Leonidas werden door onze Maître Chocolatier speciaal gemaakt voor alle chocoladeliefhebbers op zoek naar een uniek chocolademoment. Gemaakt van 100% cacaoboter en met enkel verse en natuurlijke ingrediënten is er binnen het gamma van 6 smaken voor ieder wat wils.

 • Dark54% Raspberry

  ​Krachtige pure chocolade met frisse stukjes framboos. 

  Een interessante synergie tussen frisse stukjes framboos en pure chocolade met 54% cacao. Een exclusief recept van onze Maître Chocolatier met de Glen Ample Framboos.

  Dark54% Nibs

  ​Pure chocolade met 54% cacaogehalte, met geroosterde stukjes cacaoboon. 

  Voor de chocoladekenners voegde onze Maître Chocolatier kleine stukjes geroosterde cacaoboon toe aan zijn pure chocolade met 54% cacao. De perfecte balans tussen een intense smaak en een krokante textuur.

  Dark70% Cocoa

  ​Intense pure chocolade met 70% cacaogehalte. De chocolade voor puristen. 

  Onze Maître Chocolatier combineerde de beste ingrediënten op unieke wijze om een zuivere, licht bittere smaak te creëren die door gastronomen beschouwd wordt als de ultieme chocoladesmaak. Met cacao van Afrikaanse oorsprong.

  Milk30% Salted Caramel

  ​Melkchocolade met karamel, gemaakt met gezouten boter uit Isigny (Frankrijk). 

  De befaamde melkchocolade van Leonidas met karamel kreeg een heel apart smaakje dankzij de gezouten boter uit Isigny, de bekende zuivelstreek in Normandië (Frankrijk). Het is gemaakt met de fijnste ingrediënten en dat proef je meteen! 

  Milk30% Cocoa

  ​Zachte melkchocolade met 30% cacaogehalte. 

  Ongeremd genieten van een zachte melkchocolade van Afrikaanse origine, dit was wat onze Maître Chocolatier nastreefde toen hij het recept van deze klassieker ontwikkelde. De kwaliteit van de ingrediënten maar vooral ook het vakmanschap waarmee zij gecombineerd worden zorgen voor de unieke Leonidas smaak.

  White Crunchy Puffed Rice

  ​Witte chocolade met knapperige stukjes gepofte rijst. 

  De witte chocolade van Leonidas staat bekend om zijn romige, zachte smaak en zijn intense aroma. De toevoeging van korreltjes gepofte rijst zorgt voor een verrassend luchtige textuur en een krokant smaakplezier.