Verwen mama

Je mama, zo is er maar één. Daarom verdient ze alleen maar het allerbeste. Verras haar dit jaar met deze unieke moederdagverpakking gevuld met ambachtelijke creaties van onze Maître Chocolatier. Je vindt deze limited edition verpakking in een Leonidas-winkel in je buurt of in onze webshop.

Irrésistibles

Onze Irrésistibles met rabarber en aardbei, die had je misschien al eens ontdekt? Met hun romige witte chocolade, acaciahoning en een zure toets van aardbei en rabarber is het een vaste waarde in ons Leonidas-assortiment. Maar nu kun je ook genieten van drie limited edition Irrésistibles, gewoonweg onweerstaanbaar. Geniet van de Irrésistibles met kersencrème, proef de Provence in de Irrésistibles met cantaloupe meloen en proef de zomer in onze Irrésistibles met wijngaardperzik.

Met liefde gegeven

Deze fruitige chocolade hartjes vind je vanaf nu tijdelijk terug in ons assortiment. Geniet zolang de voorraad strekt van het witte chocolade hartje met een vulling van mango en het hartje gevuld met een ganache van kers. Het vanille en frambozen hartje werden ondertussen een vaste waarde in ons assortiment. Van deze sublieme smaken geniet je het hele jaar door.

De Mendiants cranberries zijn terug

Hazelnoten, walnoten, amandelen en cranberries op een bedje van pure, witte of melkchocolade. Heerlijk! De Mendiants cranberries zijn terug. Geniet tot het einde van de zomer van deze variant op de standaard Mendiants.