Maak Kerst nog gezelliger

Als je door de straten loopt, kan je er niet naast kijken. Het kerstgevoel duikt overal op. Die magische sfeer met verrassingen, liefde, familie en vrienden. Het is de tijd van het jaar waarin geschenken geven even hartverwarmend is als geschenken krijgen. En zeg nu zelf, een betoverende kerstverpakking gevuld met chocolade, dat tovert toch een glimlach op ieders gezicht? Beleef de kerstsfeer.

De kerstcollectie

Kerstmis wordt dit jaar een tijd... van chocolade. Heerlijke chocoladefiguren, feestelijke kerstballen, hemelse kerstpralines en prachtige cadeaus. We hebben alles in huis om er een waar chocoladefestijn van te maken!

Overheerlijke kerstpralines

Verlekker jij je tijdens deze feestelijke periode op de kerstthee, Makaron-Koffie, Mandarijn of Speculoos praline?

Feestelijke kerstballen

Deze magische kerstballen uit chocolade zijn een waar genot. Er zijn vier verschillende smaken om van te genieten.

Ontdek de groene bal van melkchocolade met praliné biscuit en de zilveren kerstbal van melkchocolade met praliné, de gouden melkchocolade kerstbal met hazelnotenpasta en de rode kerstbal van pure chocolade met crème brûlée.

Cadeautip: deze overheerlijke kerstballen verpakt in het leuke kersthuisje.

Chocoladefiguren

Verras je gasten met een leuk extraatje op de tafel of om mee naar huis te nemen. Onze chocoladefiguren toveren een glimlach op ieders gezicht. Het peperkoekenmannetje, een kerstboom of de kerstman maken van Kerst een waar chocoladefestijn.