Duetto: Ganache van aardbei & balsamico

Het eerste duet van smaken die we graag aan je willen voorstellen is de Duetto van pure chocolade. Onder het krokante, pure laagje zit een verrassende ganache die de smaken aardbei en balsamicoazijn op een meesterlijke wijze combineert. Proeven? Ga langs bij een Leonidas winkel in je buurt.

Le Café Gourmand

Dat heerlijke moment als er vrienden over de vloer komen voor een gezellige babbel of als de kinderen nog eens langskomen met hun amusante verhalen. Bij al deze gelukzalige momenten is de "Café Gourmand" degustatiedoos de smaakmaker. Een doosje geluk, dat moet je toch delen? Haal jouw Café Gourmand degustatiedoos in huis met een simpele klik.

Gianduja doos

"Die pralines met dat papiertje rond, dat zijn de beste." Ben jij of ken jij iemand die deze uitspraak doet bij het openen van een Leonidas ballotin? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. We presenteren de Gianduja geschenkdoos. Een assortiment van 24 Gianduja's die garant staan voor puur genot. Een mix van Gianduja's, Giantina's en Giamanda's wacht op jou, dus waar wacht jij nog op? Bestel ze via onze webshop.

Leonidas Season