12 mei 2024 – Leonidas verwent dit jaar weer alle mama's

Contenu

Speciaal voor Moederdag lanceert Leonidas dit jaar een nieuwe versie van de Irrésistible, onze met fruit gevulde pralines waar mama’s van over de hele wereld dol op zijn, samen met fleurige nieuwe verpakkingen.

Nieuwe smaak voor de Irrésistibles

De Irrésistibles van Leonidas zijn heerlijk verfrissende fruitpralines.

Ze waren al verkrijgbaar in vier onweerstaanbaar fruitige smaken: Zwarte bes, Perzik, Roze pompelmoes en Aardbei-rabarber.

Dit jaar breiden we het assortiment echter uit met een nieuwkomer: de Irrésistible met gemarmerde pure chocolade en een vulling van passievruchtRoombotercrème met passievrucht in een gemarmerd laagje intense pure chocolade, een echte lekkernij!

Om de versheid en smaak van de pralines optimaal te benutten, plaatst u de Irrésistibles een paar uur voor consumptie in een luchtdichte verpakking in de koelkast. Haal ze er 5 minuten voor het proeven uit en geniet!

Mooie fleurige verpakkingen

Leonidas stelt deze lente trots een gloednieuw verpakkingsontwerp voor, vol van prachtige bloemen. Deze elegante en fleurige verpakkingen zijn perfect voor zowel onze heerlijke pralines als voor de Irrésistibles.

De geschenkdoos, die ongetwijfeld de show zal stelen, biedt plaats aan 20 Irrésistible-pralines: 320 g puur geluk ...

Zowel de Irrésistibles met fruitsmaak als de nieuwe verpakkingen vormen op 12 mei een leuke attentie om alle mama’s in het zonnetje te zetten.

Verwen mama met een geschenkje dat net zo verfijnd en elegant is als zij!

Visuels
Irrésistible Pêche de Vigne
Irrésistible Fraise Rhubarbe
Irrésistible Lait Pamplemousse
Irrésistible Noir Cassis
Irrésistible Passion Noir Marbré
Boite Printemps/Fête des Mères bleue
Boite Printemps/Fête des Mères Jaune
Sachet Fête des Mères FR
Zakje Moederdag