In 2023 viert Leonidas zijn 110e verjaardag!

Contenu

In 2023 viert Leonidas zijn 110e verjaardag!
110 jaar liefde voor zijn pralines en consumenten

Speciaal voor de gelegenheid lanceert Leonidas drie nieuwe versies van de iconische Manon

 

Wat in 1913 begon als één winkel met een guillotineraam waar pralines op de vensterbank tentoongesteld werden, groeide uit tot een merkbeleving wereldwijd met meer dan 1300 winkels. Leonidas is echter altijd de waarden van zijn oprichter trouw gebleven, die chocolade betaalbaar wilde maken en geluksmomenten wilde creëren voor iedereen!

In 2023 bestaat Leonidas, het favoriete pralinemerk van de Belgen, 110 jaar. En 110 jaar vol geluk, dat moet gevierd worden! Voor de gelegenheid hebben onze Meester-Chocolatiers 3 nieuwe recepten gecreëerd van de Manon. Prachtige verpakkingen zorgen bovendien voor een elegante en feestelijke toets die niemand zal ontgaan.

Leonidas lanceert voor zijn verjaardag nieuwe versies van de iconische Manon

Om de 110e verjaardag te vieren van het favoriete pralinemerk van de Belgen, hebben de Meester-Chocolatiers nieuwe recepten bedacht van de iconische Manon-praline: de Manon Ruby, de Manon Caramel blond en de Manon Café serré. Drie gloednieuwe smaken die de smaakpapillen van jong en oud in vervoering brengen.

  • Manon Ruby: rubychocolade, frambozen-botercrème, praliné en stukjes framboos.
  • Manon Caramel blond: blonde chocolade, karamel-botercrème, praliné en een vleugje zout.
  • Manon Café serré: witte chocolade, koffieroom-botercrème met intense 100% arabicakoffie, praliné met een parel van pure chocolade met daarin een echte koffieboon.

Met deze 3 nieuwe Manon-smaken doet Leonidas elke chocoladeliefhebber watertanden! Het wordt heerlijk zoet genieten, of je nu liefhebber bent van fruitige (Ruby), intense (Café serré) of subtiele zoet-zoute smaken (Caramel blond).

De drie nieuwe versies van de Manon zullen gedurende heel 2023 in limited edition beschikbaar zijn en vullen het klassieke assortiment aan dat bestaat uit:

  • Manon: koffieroom-botercrème en praliné
  • Manon Café wit: koffieroom-botercrème, praliné en een hele hazelnoot
  • Manon Café puur: koffieroom-botercrème, praliné en een hele hazelnoot
  • Manon Café melk: koffieroom-botercrème, praliné en een hele hazelnoot

Hierdoor zal de beroemde Manon-familie in 2023 uit maar liefst zeven versies bestaan, voor nog meer geluk!

Nieuwe verpakkingen om met nog meer plezier geschenkjes te geven

Voor de 110e verjaardag van Leonidas heeft het merk ook nieuwe verpakkingen gecreëerd met een feestelijke toets! Zo zitten de ballotins in een nieuw jasje en krijgen ze ook een feestelijk kaartje: een geraffineerd detail dat heel het jaar door een extra troef zal vormen.

Daarnaast wordt er ook een nieuw langwerpig doosje geïntroduceerd met een strak design dat plaats biedt aan de zeven verschillende Manon-pralines, voor een uniek effect!

Een verjaardag zonder geschenkje of een geschenkje zonder feestelijke verpakking is geen verjaardag, nietwaar?

Visuels
Ballotin 110 ans
Ballotin 110 ans
Manon caramel blond
Manon Ruby
Manon café serré blanc
Réglette de Manons
Explosion de Manons