Al onze pralines en andere lekkernijen worden zorgvuldig bereid met respect voor de producten waarmee we werken en de producenten die ze leveren. Onze pure cacaoboterchocolade staat garant voor ongeëvenaarde smaken die wij aanbieden in doosjes om te geven of om jezelf te verwennen!

Al onze doosjes pralines bestaan uit creaties die in België volgens de traditie en onze historische knowhow worden vervaardigd. Een ballotin pralines van Leonidas is het ideale geschenk in elke situatie en in elk seizoen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur nibh neque.

*Deze lijst van producten wordt ter indicatie gegeven. De samenstelling van onze dozen kan variëren naargelang de beschikbare voorraden. De hoeveelheid producten in elke doos is afhankelijk van de grootte van de bestelde doos.

Ons hele assortiment in onze pralinedoosjes

Wil je iemand een doosje pralines cadeau doen, maar weet je niet welke chocolade de persoon graag eet? Dan zijn onze themaboxen iets voor jou! Ganache, praliné en karamel of melkchocolade? Pure of witte chocolade? Wij bieden ook een doosje gevuld met onze populaire Manon pralines of de speciale Gianudja! Vertrouw ons en geniet!

Onder de must-have pralines van onze Maîtres Chocolatiers vind je ongetwijfeld de lekkernij(en) waarmee je iemand heel blij zal maken. Knapperig of zacht, bonbons zijn bedoeld om te delen en te genieten met familie en vrienden. En als ze ook nog eens duurzaam en fair trade zijn, smaakt dat nog beter! Wat de gelegenheid ook is, onze pralinedozen vinden hun plaats op elke feesttafel.

Gepersonaliseerde pralines

Van 300 gram tot 1,5 kilo, onze doosjes pralines kun je aanpassen aan jouw wensen. Je kunt er één samenstellen met je favoriete pralines en bonbons. Laat je in onze winkels begeleiden bij het samenstellen van de doos bonbons die precies beantwoordt aan jouw smaak of die van de mensen die je gaat verwennen! 

Onze pralines gevuld met karamelroomganache of fruitganache zullen de zoetste fijnproevers bekoren. Voor de liefhebbers bieden wij originele creaties zoals het hartje Bleu de Toi met witte chocolade en spirulina of de verrassende Duetto Aardbei Balsamico die, zoals de naam al zegt, gevuld is met pure chocoladeganache, aardbei en balsamicoazijn. Onze grote klassiekers zijn ook te vinden in onze pralinedoosjes. Van de traditionele Manon tot de klassieke zeevruchten, je kan elke praline toevoegen in onze mooie chocoladedoosjes. 

Je ziet, van de meest gewone tot de meest ongewone, je kan een ballotin pralines volledig naar wens en smaak samenstellen. Een bijzondere gebeurtenis? Een verjaardag, een geboorte of een bedankje zijn allemaal gelegenheden om doosjes met pralines te schenken. Onze pralines kun je online kopen of in één van onze Leonidas-winkels.