Bij Leonidas ligt het geluk voor het rapen!

Contenu

Leonidas, altijd een topper in het creëren van geluksmomenten voor iedereen, belooft dit jaar een onvergetelijke paaseierenzoektocht, met niet minder dan 20 verschillende paaseitjes (waaronder twee nieuwe smaken!), kleurrijke en vrolijke figuurtjes en een uitgebreid assortiment prachtige verpakkingen.

Voor wie dol is op deze kleine lekkernijen en niet kan wachten tot Pasen, hebben we goed nieuws: het aanbod is dit jaar al vanaf 13 februari verkrijgbaar bij ieders favoriete chocolatier! Onweerstaanbaar ...

Op zoek naar kleurrijke, verrukkelijke en ... knisperende paaseitjes!

Het melkchocolade paaseitje met knisperende praliné, dat de voorbije jaren een groot succes was, krijgt in 2023 het gezelschap van een nieuwkomer: het paaseitje met knisperende praliné in pure chocolade. Beide paaseitjes combineren de legendarische smaak van Leonidas-praliné met dat unieke knisperende gevoel waar iedereen zo van houdt. Geen betere manier dus om de smaakpapillen van jong en oud te verrassen!

De tweede nieuwkomer dit jaar is het melkchocolade paaseitje gevuld met kokoscrème. Een topcombinatie van smaken!

Met zijn duurzame en zonder palmolie assortiment van niet minder dan 20 paaseitjes op basis van heerlijke Belgische chocolade speelt Leonidas niet enkel in op ieders smaak, maar zorgt het ook voor de kleurrijkste paaseierenzoektochten. Iets om naar uit te kijken!

En zoals altijd zijn er natuurlijk ook de Leonidas-figuurtjes om de aandacht te trekken van onze kleine spruiten, de feesttafel mee te versieren of een mooi geschenkmandje mee te maken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en kleuren. Fun verzekerd voor elke leeftijd!

Niets leukers met Pasen dan geschenkjes geven

Leonidas kiest bewust voor duurzame verpakkingen en lanceert dit jaar een nieuwe doos (twee formaten) voor de heerlijke paaseitjes.

Ook de langwerpige doosjes zijn verkrijgbaar in twee formaten, waar respectievelijk 12 of 20 paaseitjes in passen. Perfect om het volledige assortiment te proeven!

Bovendien is dit jaar ons mooie paasdesign weer van de partij, met een tekening van een mand om paaseieren te rapen op een vrolijke en dynamische, geeloranje achtergrond. Het ontwerp siert alle paasverpakkingen, zoals de eivormige kartonnen doos, het metalen paasei, het hoorntje en de ballotoeuf.

 

 

Visuels
Boite hexagonale garnie de petits oeufs
Réglette garnie de petits oeufs
Réglette garnie 20 petits oeufs
Ballotoeuf garni
Cône mix petits oeufs 300g
Oeuf metal plein
Boite carton ovale
Petit oeuf coco lait
Petit oeuf coco lait
Boite carton ovale
Oeuf metal plein
Cône mix petits oeufs 300g
Boite hexagonale garnie de petits oeufs
Réglette garnie de petits oeufs
Réglette garnie 20 petits oeufs
Ballotoeuf garni