De smeerpasta van Leonidas, ideaal voor een gemakkelijk en snel chocoladeontbijt!

Pause gourmande

Wat is er beter om de dag goed te beginnen dan een sneetje vers brood met heerlijke smeerpasta? Het ontbijt is een belangrijke maaltijd om te herstellen na een lange nacht van ‘vasten’. Bovendien biedt het ons een moment van rust voordat we weer aan een drukke dag beginnen. Met een stuk fruit en een warm drankje erbij zijn we helemaal klaar om erin te vliegen!

Pâte à tartiner manon

Een ontbijt om van te smullen

Smeerpasta is uitgegroeid tot een vaste waarde voor een zoet en verkwikkend ontbijt en is onmisbaar geworden op onze westerse ontbijttafel. En als we onszelf op een lekkernij willen trakteren, dan kunnen we het maar meteen goed doen door te kiezen voor smaakvolle kwaliteitsproducten.

Onze drie smeerpasta’s zullen tijdens het ontbijt ongetwijfeld een lach toveren op het gezicht van jouw tafelgenoten. Onze Manon smeerpasta met de smaak van witte chocolade en koffie doet meteen denken aan onze bekende Manon-praline. Onze chocopasta met pure chocolade heeft de sterkste cacaosmaak en de chocoladepasta met 30% hazelnoten heeft een volle, krachtige smaak. Voor een fruitige toets kun je altijd wat schijfjes banaan of aardbei op jouw sneetje brood met smeerpasta leggen.

moments de bonheur dejeuner

Lekkernijen voor elk moment van de dag

Jezelf trakteren op iets zoets moet ook perfect kunnen op andere momenten van de dag, niet alleen tijdens het ontbijt. Dat weten wij maar al te goed! We hebben in ons aanbod dan ook lekkernijen voor elk moment van de dag. Een praline voor bij de koffie? Een reep als vieruurtje? Of een tablet om te delen met het hele gezin? Onze chocolatiers bieden een reeks creatieve recepten om aan al jouw wensen te voldoen!

Niets beters dan een van onze piramides onder te dompelen in een kop warme melk, te genieten van een stukje marsepein of van een chocoladelolly met de kinderen. Kortom, we hebben voor elk wat wils.

Pâte à tartiner noir

Fairtrade smeerpasta zonder palmolie op jouw bord

In onze smeerpasta’s gebruiken we de beste ingrediënten voor een heerlijke smaak en kwalitatief resultaat. Net als bij onze andere creaties bevat onze chocoladepasta 100% pure cacaoboter en geen palmolie.

Wanneer je bepaalde ingrediënten moet of wilt vermijden, is het niet altijd gemakkelijk om jezelf te trakteren op iets zoets. Daarom bevatten onze drie smeerpasta’s geen gluten of pindanoten, zodat zoveel mogelijk mensen ervan kunnen smullen.

Leonidas engageert zich bovendien al jarenlang voor duurzame ontwikkeling. Dit engagement gaat verder dan onze pralines en andere creaties. Zo nemen we deel aan de programma’s Rainforest Alliance en Cocoa Horizons en hebben we het ‘Beyond Chocolate’-charter ondertekend.