Om het nieuwe schooljaar met de glimlach in te zetten kun je rekenen op Leonidas!

Vader met gelukkig kind op zijn schouders

Na een heerlijk lange vakantie en misschien wel een reisje naar de bergen of het strand, is het tijd om die boekentas van onder het stof te halen. Het nieuwe schooljaar begint weer voor alle kinderen en leerkrachten! Heel wat kinderen kijken echt uit naar dit moment. Ze willen maar wat graag hun vrienden terugzien en ontdekken van wie ze dit jaar les zullen krijgen. Anderen vinden het dan weer niet zo'n leuke dag, zeker als ze voor het eerst naar (een nieuwe) school gaan. Volg in elk geval de tips van Leonidas om met de glimlach aan het nieuwe schooljaar te beginnen!

Kind met een doos bonbons

Begin met een goed humeur en een vrolijke noot aan het nieuwe schooljaar!

Waarom wachten op Kerstmis, een verjaardag of het einde van het schooljaar om je vriendjes in de klas te trakteren op chocolade? Misschien wordt de start van het nieuwe schooljaar zo meteen ook het leukste moment van allemaal! Geen betere manier om de banden aan te halen dan lekkere pralines delen met vriendjes en vriendinnetjes. Kent je kleine spruit nog niemand op school? Op de speelplaats aankomen met een doos lekkere pralines is een uitstekende manier om nieuwe vrienden te maken!

En waarom niet deze verrassende doos kleurpotloden van Leonidas delen? Schrijven kun je er echter niet mee doen! In werkelijkheid zijn het heerlijke chocolaatjes om van te smullen!

 

8 Leonidas potloden melkchocolade 72g
Kind met een doos Leonidas pralines waarop staat dank u

Leg de leerkrachten van je kapoenen in de watten met Leonidas!

Een goedgeluimde meester of juf helpt natuurlijk om het nieuwe schooljaar perfect in te zetten. Lesgeven aan een groep van meer dan twintig leerlingen vergt echter heel wat energie. Zorg dus voor de best mogelijke start met een verrukkelijk geschenkje: een ballotin Leonidas-chocolade! Voor de klas staan met een goed humeur is immers altijd leuker, zowel voor de leerkracht als voor de kinderen!

Toast met een glimlach getekend in chocolade

Maak van het vieruurtje het leukste moment van de dag!

Voor kinderen kan een volledige schooldag lang duren en vermoeiend zijn. Hoewel ze vaak dolgraag nieuwe dingen leren en met hun vriendjes spelen, kijken ze ook uit naar het einde van de les. Eindelijk mogen ze weer naar hartenlust ravotten! Verras hen daarom met een lekker vieruurtje wanneer je ze gaat ophalen aan de schoolpoort. Leonidas heeft allerlei lekkere tussendoortjes voorzien.

Een stukje versgebakken brood met een chocoladereep van Leonidas is ideaal om energie op te doen voor ze weer gaan spelen. Of kies voor een heerlijk laagje smeerpasta op een smakelijke boterham. Za-lig! En als het koud is buiten, gaat er thuis niets boven een dampende kop warme chocolademelk op basis van onze piramides. Doe er nog een koekje bij en beter wordt het gewoon niet!

Verwen je schatten met de allerbeste chocolade!

Als ouder vind je de ingrediënten van wat je kinderen eten natuurlijk belangrijk. Omdat Leonidas gaat voor echte topkwaliteit, werken we alleen met chocolade op basis van 100% pure cacaoboter, zonder een druppel palmolie.

 

100% pure cacaoboter
Zonder palmolie

 

 

 

 

 

Geef je kinderen enkele chocoladelekkernijen mee die ze kunnen delen om het nieuwe schooljaar goed in te zetten. Je vindt ze makkelijk in de dichtstbijzijnde Leonidas-winkel. Of bestel ze gewoonweg online via onze e-shop.