Vaderdag – Chocolade geven? Topidee!

Kind met een doos bonbons

“Mijn papa is de grootste en sterkste van de hele wereld!” “De mijne is nog veel sterker!” Alle papa’s zijn stoere binken in de ogen van hun kinderen. Toch is er één dag waarop elke vader wegsmelt voor zijn kleine spruit: Vaderdag! Hoe kan het ook anders, als hij overstelpt wordt met lieve geschenken en dikke knuffels? Wil je papa echt van zijn sokken blazen? Geef hem dan een doos pralines! Bij Leonidas heb je keuze te over. Bovendien zijn we vrij zeker dat papa het niet erg vindt om zijn pralines met het hele gezin te delen. 

Chocolade voor de papa’s

In juni is het eindelijk weer tijd om papa te verwennen! Maar wat geven we hem als cadeau? De juf had het zo druk met de voorbereidingen van het schoolfeest en het verbeteren van de toetsen, dat ze Vaderdag helemaal uit het oog verloren is … Wat nu? 

Een das? Afgezaagd! Trouwens, wie draagt nu nog een das? Een ingelijste foto van de kinderen? Wat voor zin heeft het? Zijn smartphone staat vol met gekke snoeten van zijn kleine sloebers! Een nieuwe tablet? Hij heeft er nog maar net één gekregen voor Kerst … 

Nu we het toch over tabletten hebben ... Wat dacht je van chocolade? Wie zegt dat papa’s dat niet graag lusten? Heel juist, niemand! Papa’s zijn namelijk even grote lekkerbekken als mama’s en kinderen. Chocolade is dus een schitterend idee als vaderdaggeschenk. En waar vind je zo’n doos vol geluk? Bij Leonidas, natuurlijk! 

Assortiment de cadeaux de fête des pères Leonidas

Chocolade voor de papa’s

Zie je je papa graag? Bij Leonidas vind je honderden manieren om hem dat te tonen. Achter elk mandje met chocoladecreaties en pralines van onze Meester-Chocolatiers schuilt een boodschap. 

  • Vergeet je vader altijd waar hij zijn horloge of bril heeft gelegd? Zodra de pralines op zijn, vormt deze ronde Dora-geschenkdoos een stijlvolle opbergoplossing. 
  • Houdt papa van verfijnde ingrediënten en tradities? Dan zal je hem een groot plezier doen met dit houten kistje likeurpralines
  • Wat een prachtig metalen doosje! Wat zou papa daar allemaal in kunnen opbergen? Foto’s en kattenbelletjes van zijn oogappels misschien? 
  • Houdt papa eerder van klassieke smaken? Dan is deze blauwe geschenkmand echt iets voor hem. 

Twijfel je nog? Ben je het perfecte vaderdaggeschenk nog niet tegengekomen? Bekijk dan even onze ballotins met pralines. Of snuister even rond op onze pagina met lekkernijen. Je vindt er zeker iets naar je zin! 

Homme heureux qui déguste une praline Leonidas

De allerbeste chocolade voor de allerliefste papa!

Kun je je geen betere papa voorstellen? Trakteer hem dan voor Vaderdag op de allerbeste chocolade. Met Leonidas maak je alvast de juiste keuze! Hoe dat komt? Omdat zelfs het Belgische koningshuis van onze chocolade houdt! Leonidas is immers uitgeroepen tot gebrevetteerd Hofleverancier van België. Je papa verdient toch op zijn minst het beste! 

Onze pralines en chocoladecreaties zijn vervaardigd met hoogwaardige ingrediënten. We gebruiken chocolade van 100% pure cacaoboter, gegarandeerd zonder palmolie. De specerijen, aroma's, bloemen en vruchten die we gebruiken in onze producten, worden zorgvuldig geselecteerd bij ethische en milieuvriendelijke producenten. 

 

Geen inspiratie voor een vaderdaggeschenk? Ga dan snel naar de dichtstbijzijnde Leonidas-winkel! Woont je papa niet bij de deur? Bestel dan gewoon zijn favoriete pralines online via onze e-shop en laat ze bij hem thuis afleveren.