Ontdek ons chocoladeassortiment voor de lente!

Dit voorjaar zal er gesmuld worden dankzij ons assortiment gekonfijte vruchtenschillen omhuld met een laagje intense en onweerstaanbare chocolade!

Starten doen we met onze orangettes,een heerlijke gekonfijte sinaasappelschil in een jasje van pure chocolade, voor een pittige en tegelijk rinse smaakervaring. Of kies je liever voor onze citronettes? Deze lekkere gekonfijte citroenschilletjes met een laagje chocolade bieden een intense en frisse smaakervaring.

De pamplemoussettes zijn dan weer verrukkelijke gekonfijte pompelmoesschillen in een laagje chocolade met een licht bitter accent. Tot slot zijn er ook de gingembrettes. Deze reepjes gekonfijte gember in een laagje chocolade hebben niet alleen een intense smaak, maar ook een pittige toets. Echt voor ieder wat wils dus!

Onze vier lekkernijen in een jasje van chocolade

Als tussendoortje, bij de koffie of thee, of om een maaltijd in schoonheid af te sluiten: deze heerlijke kleine chocoladelekkernijen met gekonfijt fruit zullen niemand onverschillig laten.

Orangette

Orangette

Gekonfijte sinaasappelschil omhuld met pure chocolade
citronette top shot

Citronette

Gekonfijte citroenschil omhuld met pure chocolade
pamplemousette top shot

Pamplemoussette

Gekonfijte pompelmoesschil omhuld met pure chocolade
gingembrette TS

Gingembrette

Gekonfijt reepje gember omhuld met pure chocolade

In een zakje om uit het vuistje van te smullen of in een mooie geschenkdoos om jezelf of iemand anders mee te verwennen

Deze kleine lekkernijen met fruit zijn perfect in een zakje om van te genieten als je onderweg bent, of om cadeau te doen in een stijlvolle doos die de 4 heerlijke varianten bevat.

Kwaliteit is onze grootste troef

100% Pure cacaoboter

100% pure cacaoboter

Leonidas wil je momenten van puur genot laten beleven. Daarom gebruiken onze Meester-Chocolatiers alleen chocolade op basis van 100% pure cacaoboter.

zonder palmolie

Zonder palmolie

Voor onze Meester-Chocolatiers is kwaliteit een passie. Ze willen alleen pure cacaoboter. In onze chocolade is dan ook geen druppel palmolie te vinden.

België 1913

Belgisch sinds 1913

Leonidas schakelt over op duurzame cacao voor zijn pralines. Want als je echte geluksmomenten voor iedereen wilt creëren, is het normaal dat je zorg draagt voor de mens en de natuur.

cacao durable nl

Duurzame cacao

Leonidas schakelt over op duurzame cacao voor zijn pralines. Als je echte geluksmomenten voor iedereen wilt creëren, is het niet meer dan normaal dat je zorg draagt voor de mens en de natuur.