De kleurrijkste paaseitjes? Die vind je bij Leonidas!

Contenu

Ook dit jaar garandeert Leonidas een onvergetelijk paasfeest dankzij de onweerstaanbare collectie van 21 paaseitjes, waaronder een gloednieuwe smaak. Een echte symfonie van kleuren en smaken, met prachtige lenteverpakkingen om het assortiment nog meer glans te geven.
Het wordt een paaseierenzoektocht vol mooie en heerlijke verrassingen!

Een ware smaakexplosie bij Leonidas: maar liefst 21 paaseitjes, dus zeker voor ieder wat wils!

Dit jaar heeft Leonidas 21 paaseitjes in de aanbieding die stuk voor stuk in een kleurrijke verpakking zitten. Zo wordt het een bonte en leuke paaseierenzoektocht ! Door de enorme keuze vind je sowieso je favoriet. Bovendien kun je in de winkel een combinatie kiezen van je favoriete paaseitjes. Heerlijk!

Nieuw in 2024? Een eitje met drie soorten chocolade, voor 3x zoveel plezier!

Het valt goed op in ons uitgebreide paaseitjesassortiment. Ons nieuwe eitje met drie soorten chocolade heeft ook drie soorten chocolade op de buitenkant, je kan hem dus zeker niet missen . Onder het buitenlaagje melkchocolade vinden we een heerlijk lichte crème van witte chocolade, stukjes pure chocolade en een krokant laagje melkchocolade. Een unieke Leonidas-creatie!

Nieuwe verpakkingen om de Leonidas-lekkernijen nog beter in de kijker te plaatsen

We hebben alle verpakkingen voor Pasen vernieuwd. Mooie seizoensillustraties zoals paasklokken, paashazen enz. sieren een frisgroene achtergrond.

Ook de seizoensklassiekers zoals de ovalen doos, het langwerpige doosje met 12 eitjes, de 'ballotoeuf' en de zakjesverpakking krijgen speciaal voor het seizoen een nieuwe look.

Nieuw voor 2024 zijn de twee metalen cilinders van 300 en 460 g.

Tot slot is er ook een leuke metalen dispenser, waarin heel wat chocolade-eitjes passen, maar ook andere lekkernijen, zoals onze Kids-balletjes. Een echte eyecatcher tijdens deze feestelijke periode!

Visuels
Boite ovale
Réglette
Ballotoeuf
Sachet lapin
Cylindre
Cylindre 2
Dispenser Kids
Affiche 21 paaseitjes
Chocolade trio paaseitje