Een magische en verrukkelijke kerst met Leonidas

Contenu

We maken ons op voor de eindejaarsfeesten en dus doet Leonidas er alles aan om voor iedereen heerlijke geluksmomenten te voorzien. Dit jaar leggen we de hele familie in de watten met een bijzonder divers en lekker aanbod en hebben we een nieuwe adventskalender speciaal voor kinderen. En natuurlijk zijn er weer prachtige feestverpakkingen om vrienden en familie een plezier mee te doen!

Een gloednieuwe adventskalender voor kinderen

Nu Kerstmis nadert, durven kinderen weleens ongeduldig te worden. Niets beters dus dan een adventskalender waarin ze tot kerstdag dagelijks een chocoladeverrassing van Leonidas kunnen ontdekken! Speciaal voor hen heeft Leonidas een kalender ontworpen met de grappige dieren en magische wezens uit het kinderassortiment, die op hun paasbest uitgedost zijn voor de feesten.

Achter elk deurtje van de kalender zit een heerlijke chocoladeverrassing verborgen en op de achterzijde staan er leuke spelletjes voor kinderen! Het was nog nooit zo lekker en leuk om af te tellen naar Kerstdag!

En natuurlijk is er niet alleen voor kinderen een adventskalender. Ook wie al wat jaartjes ouder is, kan zoals elk jaar lekkere verrassingen ontdekken in onze klassieke versie.

Binnenin bieden 24 verschillende pralines de mogelijkheid om kennis te maken met het rijke Leonidas-assortiment op basis van duurzame Belgische chocolade en de beste ingrediënten: 100% pure cacaoboter, zonder palmolie.

Heerlijke kerstballetjes en kerstboompjes

Dit jaar pakt Leonidas uit met maar liefst 8 verschillende kerstballetjes! Deze hemelse chocoladeballetjes zijn niet meer weg te denken uit de kerstcollectie van Leonidas. Aan de 6 bestaande smaken worden dit jaar 2 nieuwe recepten toegevoegd:

 • Witte chocolade gevuld met hazelnootpraliné
 • Melkchocolade gevuld met vanillecrème

Benieuw wat de bestaande smaken ook weer waren?

 • Pure chocolade gevuld met praliné
 • Melkchocolade gevuld met gezouten karamel
 • Melkchocolade met hazelnootpasta
 • Melkchocolade met koekjespraliné
 • Melkchocolade met knisperende praliné
 • Witte chocolade gevuld met praliné met gepofte rijst.

Ook de kerstboompjes met hun verrukkelijke en geraffineerde smaken zijn weer van de partij. Zo is iedereen meteen in kerstsfeer! Het assortiment kerstboompjes telt vijf smaken:

 • Pure chocolade met crème van witte chocolade en brownie
 • Witte chocolade met veenbessenganache
 • Gemarmerde melkchocolade met amandelcrème
 • Melkchocolade met macaron-koffiepraliné
 • Pure chocolade met mandarijnganache

Nieuwe kerstfiguur: de bever

Niets leukers dan een nieuwe chocoladefiguur om de feestdagen in te zetten! Dit jaar staat onze grappige bever met snowboard in de kijker. Ben jij klaar voor een onvergetelijk winters snowboardtochtje over de besneeuwde hellingen met onze mascotte tijdens deze magische periode?

Dit schattige chocoladefiguurtje van 75 g past perfect in het winterthema. Het is gemaakt van lekkere melkchocolade en heeft een unieke vorm. Met zijn guitige glimlach doet deze bever het hart smelten van jong en oud!

Magische dozen, voor nog meer cadeautjesplezier

Om al deze lekkernijen nog beter tot hun recht te laten komen tijdens de feesten, biedt Leonidas keuze uit tal van verpakkingen in een groot aantal vormen en maten. Stuk voor stuk kunnen ze gevuld worden met het beste wat Leonidas te bieden heeft, of het nu gaat om een selectie uit het klassieke assortiment of om kerstboompjes.

Verpakkingen in verschillende vormen en formaten voor het beste van Leonidas

Dit jaar biedt Leonidas een reeks mooie dozen aan in verschillende formaten. In elk doosje kan je het beste van Leonidas ontdekken, of het nu een assortiment uit de klassieke reeks is of de kleine kerstboompjes.

De chocoladeliefhebbers kunnen ook kiezen voor witte geschenkdozen. Ze zijn net zo feestelijk als de rode dozen en vormen de perfecte manier om een mooi cadeau te geven.

Tot slot bevat het assortiment ook drie zeshoekige doosjes en een langwerpig doosje die de kerstballen laten zien.

De zakjes blijven ook in de collectie, met een nieuw ontwerp.

 

Visuels
Boites hexagonales 3 tailles
Sachet cello garni
Calendrier de l'Avent
Boite cadeau Noël ronde
Boite cadeau premium blanche
Boite cadeau carrée blanche M
Boite cadeau L
Réglette 10 boules de Noël
Calendrier de l'Avent Kids
Sapin de Noël au lait au praliné macaron au café
Sapin de Noël noir à la ganache à la mandarine
Sapin de Noël au lait marbré à la crème d’amande
Sapin de Noël blanc à la ganache aux cranberries
Sapin de Noël Noir à la crème de chocolat blanc et brownie
Castor
Boule de Noël noir praliné
Boule de Noël lait caramel salé
Boule de Noël lait praliné pétillant
Boule de Noël blanc praliné riz soufflé
Boule de Noël Lait praliné biscuit
Boule de Noël Lait Pâte Noisettes
Boule de Noël praliné noisettes blanc
Boule de Noël vanille lait.png