Ook in het koninklijk paleis

15 november 2013 - we herinneren ons deze dag nog alsof het gisteren was. De Belgische koning Filip maakt de eerste lijst met gebrevetteerde hofleveranciers  voor het nieuwe bewind bekend. De pralines die we bij Leonidas creëren, voldoen nog steeds aan de waarden van Basilio, de neef van oprichter Leonidas: versheid, kwaliteit, keuze en betaalbaarheid. Het is net door vast te houden aan deze waarden dat we een plekje in deze lijst van hofleveranciers veroveren. Voor ons een hele eer en een bekroning voor het doorzettingsvermogen en het harde werk van iedereen die heeft meegebouwd aan het merk Leonidas.

Dit is het bewijs dat Leonidas pralines creëert voor iedereen. Voor jou, je collega’s, je vrienden, je familie of de Koninklijke familie. 

Heb jij zin gekregen om Leonidas te schenken en ervan te genieten?

Chocolate

Meester-Chocolatier, de kunst van chocolade

Onze Meester-Chocolatiers zijn echte fijnproevers. Dagelijks creëren ze nieuwe smaken om jou te verwennen met de lekkerste pralines. Ze werken met pure, eerlijke producten van hoogstaande kwaliteit en uiteraard: échte Belgische chocolade. In hun atelier gaan ze met deze verse producten aan de slag om jou te verrassen met de smaak van morgen.

Belgische chocolade, dat proef je

Leonidas-pralines worden gemaakt met ingrediënten van de hoogste kwaliteit met een onberispelijke versheid. Onze échte Belgische chocolade wordt gemaakt van 100% cacaoboter. Voor onze ganaches en andere vullingen gebruiken we enkel lekkere boter, room en melk, licht geroosterde hazelnoten, Morello-kersen uit de Périgord, amandelen uit Italië, appelsienen uit Valencia,... In onze pralines proef je elke keer weer een explosie aan smaken. 

Wil je meer weten over de kwaliteit van onze Belgische chocolade?

Hand - Leonidas
Pralines Leonidas
Chocolate

Kwaliteit is onze grootste troef

100% Pure cacaoboter

100% pure cacaoboter

Leonidas wil je momenten van puur genot laten beleven. Daarom gebruiken onze Meester-Chocolatiers alleen chocolade op basis van 100% pure cacaoboter.

zonder palmolie

Zonder palmolie

Voor onze Meester-Chocolatiers is kwaliteit een passie. Ze willen alleen pure cacaoboter. In onze chocolade is dan ook geen druppel palmolie te vinden.

België 1913

Belgisch sinds 1913

Leonidas schakelt over op duurzame cacao voor zijn pralines. Want als je echte geluksmomenten voor iedereen wilt creëren, is het normaal dat je zorg draagt voor de mens en de natuur.

cacao durable nl

Duurzame cacao

Leonidas schakelt over op duurzame cacao voor zijn pralines. Als je echte geluksmomenten voor iedereen wilt creëren, is het niet meer dan normaal dat je zorg draagt voor de mens en de natuur.