Momenten van geluk voor iedereen

Bij Leonidas koopt u betaalbare pralines van uitstekende kwaliteit om wie u nauw aan het hart ligt een moment vol geluk en chocolade te schenken. Een verjaardagsfeestje, een etentje onder vrienden, een romantische avond of gewoon een bedankje? Leonidas staat klaar om die momenten van geluk te vieren samen met u, uw gezin, vrienden, kennissen en collega's. Niet alleen bij grote gebeurtenissen is chocolade echter een feest.

Er zijn ook momenten waarop u anderen gewoon even wilt laten weten hoe belangrijk ze voor u zijn. Van meet af aan wilden Leonidas Kestekides en zijn neef Basilio dat de pralines van Leonidas betaalbaar waren voor iedereen. Pralines zijn een luxeproduct waarvan iedereen moet kunnen genieten. Zeg maar een basisrecht.

Zin om de geluksmomenten te ontdekken waarop Leonidas een patent heeft?

corporate video

Een missie, een visie en duidelijke waarden

Onze missie is om momenten van geluk te creëren voor iedereen.

Leonidas' visie is om wereldwijd de beste producent en verkoper van Belgische chocoladeproducten te zijn.

Bij Leonidas staan we voor teamgeest, respect en integriteit. Wij zijn verantwoordelijk en gepassioneerd. Dit zijn de waarden die wij elke dag uitdragen.

Chocolate box
Alternative text

Wereldbekend

Beleef de Leonidas-ervaring

Leonidas is overal ter wereld bekend om de totaalervaring die het merk biedt. In de koningsblauwe zakjes met crèmekleurig logo kan niets anders zitten dan een met veel liefde verpakte gouden ballotin vol pralines. Bovendien draagt elke Leonidas-winkel bij aan deze merkervaring. Welke winkel u ook binnenstapt, de aankleding en sfeer zijn overal dezelfde. Om die totaalervaring te creëren wordt overal ter wereld een uniforme stijl toegepast.

Chocolate
Pralines Leonidas
Chocolate
Leonidas history

Een geschiedenis vol smaak

Meer dan een eeuw geleden ontwikkelde Leonidas Kestekides de eerste praline zoals we die vandaag kennen. In de loop der jaren hebben vier generaties van de familie Kestekides hun stempel gedrukt op de chocolade van Leonidas en het merk omgetoverd tot een bijzonder succesvol familiebedrijf. Wat ooit begon als één enkel winkeltje met een verticaal schuifraam waar de pralines op de vensterbank lagen, is vandaag uitgegroeid tot een wereldmerk met meer dan 1200 winkels. Iedereen kent tegenwoordig immers de heerlijke creaties van Leonidas. Ontdek hier hoe deze chocoladerevolutie ooit begon.

Kwaliteit is onze grootste troef

100% Pure cacaoboter

100% pure cacaoboter

Leonidas wil je momenten van puur genot laten beleven. Daarom gebruiken onze Meester-Chocolatiers alleen chocolade op basis van 100% pure cacaoboter.

zonder palmolie

Zonder palmolie

Voor onze Meester-Chocolatiers is kwaliteit een passie. Ze willen alleen pure cacaoboter. In onze chocolade is dan ook geen druppel palmolie te vinden.

België 1913

Belgisch sinds 1913

Leonidas schakelt over op duurzame cacao voor zijn pralines. Want als je echte geluksmomenten voor iedereen wilt creëren, is het normaal dat je zorg draagt voor de mens en de natuur.

cacao durable nl

Duurzame cacao

Leonidas schakelt over op duurzame cacao voor zijn pralines. Als je echte geluksmomenten voor iedereen wilt creëren, is het niet meer dan normaal dat je zorg draagt voor de mens en de natuur.