Limited edition Mosaïques

De start van de koudere maanden betekent maar één ding ... tijd om onszelf een plezier doen! En is er iets dat meer de harten verwarmt dan de verrukkelijke smaak van praliné? Iedereen houdt ervan, vooral als hij in heerlijk gezelschap is.

Praliné en koekjes: ja natuurlijk!

Onze Meester-Chocolatiers verwennen je door de geliefde zachte praliné te combineren met de beste Belgische koekjes en taarten. Een geslaagde combinatie waar iedereen van houdt. Ontdek het limited edition assortiment van Mosaïques, nu verkrijgbaar bij Leonidas!

De Mosaïques: een explosie van sensaties!

Ontdek de zachtheid van praliné gecombineerd met krokante stukjes van de beste Belgische koekjes en taarten.

Beleef plezier aan schenken met de Mosaïques!

Met de verrukkelijke Mosaïques kun je jezelf helemaal verwennen! Ze zijn ook het ideale cadeau voor elke chocoladeliefhebber. Laat ze deze populaire juweeltjes ontdekken en schenk ze een mooi geschenkkoffertje of plexidoosje.

Onze herfstpralines zijn er!

De dagen worden korter, de temperaturen dalen, een fris windje laat de bladeren dansen. De herfst is terug... en als we nu eens van de gelegenheid gebruik zouden maken om onszelf te verwennen?
Sluit je ogen en beeld je in... Genesteld in de warmte deel je heerlijke Leonidas-pralines met je geliefden. Via onze truffels bestaande uit een smeuïge ganache omhuld met een fijn jasje van chocolade en een laagje cacao, elegante chocoladecreaties Aube d’hiver of tijdens een wandeling in een bos vol paddenstoelen, bladeren en noten ... bij Leonidas zijn troost en cocooning gegarandeerd.

Kwaliteit is onze grootste troef

Zonder palmolie

Voor onze Meester-Chocolatiers is kwaliteit een obsessie. Ze willen uitsluitend pure cacaoboter. In onze chocolade is dan ook geen druppel palmolie te vinden.

100% pure cacaoboter

Leonidas wil u momenten van puur genot laten beleven. Daarom gebruiken onze Meester-Chocolatiers uitsluitend chocolade op basis van 100% pure cacaoboter.

Belgisch sinds 1913

De pralines van Leonidas worden vervaardigd in België. Onze Meester-Chocolatiers hebben respect voor tradities en gebruiken met veel liefde de meest verfijnde ingrediënten.

Quality durable

Gecertificeerde cacao

Leonidas schakelt over op gecertificeerde cacao voor zijn pralines. Als je echte geluksmomenten voor iedereen wilt creëren, is het niet meer dan normaal dat je zorg draagt voor de mens en de natuur.