De adventskalender: zo wordt elke dag een unieke belevenis

Tot groot plezier van wie niet kan wachten, wordt aftellen naar kerstavond een heerlijke ervaring dankzij de adventskalender. Elke dag een nieuwe verrassing!

Een magische kerst

De mooie momenten samen tijdens de feestdagen krijgen met Leonidas een magische toets. Onze pralines en chocolade zitten in een feestelijk kerstjasje om je te verwennen met heerlijke momenten! Ontdek onze betoverende en verrukkelijke wereld ...

Magische momenten met onze chocoladekerstboompjes

Nu de feestdagen eraan komen, breiden we onze familie kerstboompjes uit met een nieuwe hemelse smaak! Dankzij onze chocolade van topkwaliteit ziet de koning van het bos er feestelijker uit dan ooit. Laat je betoveren door deze geluksmomentjes om samen van te genieten.

Nieuw

Kerstboom browniecrumble

Rode pure chocolade, crème van witte chocolade en crumble van brownie

Kerstboom cranberryganache

Witte chocolade, ganache van cranberrypuree en cranberrysap

Kerstboom amandelcrème

Gemarmerde melkchocolade, amandelcrème

Kerstboom koffiemacaron

Melkchocolade, praliné, macaron met koffiesmaak

Kerstboom mandarijnganache

Pure chocolade, ganache van mandarijn

Lekkernijen voor kleine en grote fijnproevers!

In afwachting van de grote dag voorziet Leonidas al allerlei lekkers. Onze traditionele kerstballetjes zijn verkrijgbaar in 6 heerlijke smaken en bovendien zijn er nu ook onze gouden muntstukken gevuld met chocolade.

Kerstballetje praliné biscuit

Melkchocolade, koekjespraliné

Kerstballetje knisperende praliné

Melkchocolade, knisperende praliné

Kerstballetje hazelnoten pasta

Melkchocolade, hazelnotenpasta

Kerstballetje gezouten karamel

Melkchocolade, gezouten karamel

Kerstballetje praliné

Pure chocolade, praliné

Kerstballetje praliné gepofte rijst

Witte chocolade, praliné gepofte rijst

Chocolademunten

Melkchocolade

Een mand vol kerstlekkernijen

Figuren en schattige dieren in chocolade, de Kerstman en zijn mand vol geschenkjes, grappige figuren in marsepein: onze chocoladecreaties en lolly's zijn helemaal klaar voor de feestdagen! En dit jaar verwelkomen we een heel speciale nieuwe gast: een beer met 40% minder suiker* maar evenveel smaak, om jong en minder jong mee in de watten te leggen!

*In vergelijking met het klassieke recept

Schenk een feestelijke doos Leonidas-pralines

Kerst en chocolade zijn als twee handen op één buik. Kies een van onze geschenkdozen of feestelijke ballotins om te vullen met je favoriete pralines van topkwaliteit. Het maakt niet uit of je voor onze grote klassiekers of voor ons specifieke eindejaarsassortiment gaat. Blinkende ogen en watertandende gezichten gegarandeerd!

Kwaliteit is onze grootste troef

Zonder palmolie

Voor onze Meester-Chocolatiers is kwaliteit een obsessie. Ze willen uitsluitend pure cacaoboter. In onze chocolade is dan ook geen druppel palmolie te vinden.

100% pure cacaoboter

Leonidas wil u momenten van puur genot laten beleven. Daarom gebruiken onze Meester-Chocolatiers uitsluitend chocolade op basis van 100% pure cacaoboter.

Belgisch sinds 1913

De pralines van Leonidas worden vervaardigd in België. Onze Meester-Chocolatiers hebben respect voor tradities en gebruiken met veel liefde de meest verfijnde ingrediënten.

Quality durable

Gecertificeerde cacao

Leonidas schakelt over op gecertificeerde cacao voor zijn pralines. Als je echte geluksmomenten voor iedereen wilt creëren, is het niet meer dan normaal dat je zorg draagt voor de mens en de natuur.