Leonidas zet zich in voor een duurzame toekomst

Bij Leonidas staat de toekomst van de planeet en de tevredenheid van onze klanten centraal. Elke dag opnieuw doen we er alles aan om onze chocolade en onze pralines op een ecologische manier te produceren.

We beseffen dat er nog een lange weg te gaan is, maar we hebben al verschillende stappen ondernomen om ons doel te bereiken: bijdragen tot een duurzamere wereld voor de toekomstige generaties.

emballages

Verpakkingen met dezelfde kwaliteit als onze pralines

cow

Onze troef: de vakkennis van lokale producenten

cow

Recycleren in plaats van weggooien

personnel 3

Wereldwijd maatschappelijk engagement

cacao durable

Duurzame cacao

Kwaliteit is onze grootste troef

100% Pure cacaoboter

100% pure cacaoboter

Leonidas wil je momenten van puur genot laten beleven. Daarom gebruiken onze Meester-Chocolatiers alleen chocolade op basis van 100% pure cacaoboter.

zonder palmolie

Zonder palmolie

Voor onze Meester-Chocolatiers is kwaliteit een passie. Ze willen alleen pure cacaoboter. In onze chocolade is dan ook geen druppel palmolie te vinden.

België 1913

Belgisch sinds 1913

Leonidas schakelt over op duurzame cacao voor zijn pralines. Want als je echte geluksmomenten voor iedereen wilt creëren, is het normaal dat je zorg draagt voor de mens en de natuur.

cacao durable nl

Duurzame cacao

Leonidas schakelt over op duurzame cacao voor zijn pralines. Als je echte geluksmomenten voor iedereen wilt creëren, is het niet meer dan normaal dat je zorg draagt voor de mens en de natuur.