maitre chocolatier souad

Meester-Chocolatiers Souad: van de IT naar de chocoladesector

Het is misschien verrassend, maar niets in haar vroege carrière deed vermoeden dat Souad El Maslouhi ooit in de chocoladesector zou belanden. Toen ze haar passie voor chocolade ontdekte tijdens een bezoek aan het Salon du Chocolat in Parijs, was ze namelijk aan de slag als IT'er. Ze vond de geuren, smaken en technieken echter zo boeiend dat ze besloot om een carrièreswitch te maken.

Tijdens een opleiding van vier jaar leerde ze alles over gebak, roomijs, chocolade en brood. Al die technieken moest ze immers onder de knie krijgen om haar droom waar te maken: Meester-Chocolatier worden.

Souad was IT'er toen ze haar passie voor chocolade ontdekte tijdens een bezoek aan het Salon du Chocolat in Parijs. Ze was meteen verkocht en besloot om een carrièreswitch te maken.

Verrukkelijke kunst

Na haar opleiding ging Souad in Brussel aan de slag bij gerenommeerde banketbakkers en chocolatiers. Ze kon zich ten volle uitleven in haar passie door creatieve nieuwe recepten te bedenken en kunstwerkjes te creëren die haast te mooi waren om op te eten.

Nadat ze een tijdje atelierverantwoordelijke was bij een banketbakkerij, maakte Souad in 2012 de overstap naar Leonidas. Als Meester-Chocolatier goochelt ze met smaken en geuren om de pralines en chocoladecreaties te bedenken die onze klanten in de wolken brengen.

Elke praline weerspiegelt de passie van onze Meester-Chocolatiers.

Maître Chocolatière Souad
Chocolate
Pralines Leonidas