Nieuwe Belgische lekkernij: de Manon Speculoos van Leonidas

Contenu

Voor Leonidas is 2023 een heel bijzonder jaar. De onderneming viert immers haar 110e verjaardag! Speciaal voor die gelegenheid hebben de Meester-Chocolatiers van Leonidas nieuwe dimensies gecreëerd voor de Manon, hun beroemdste praline, met drie heerlijk creaties in limited edition: Manon Ruby, Caramel blond en Café serré.

Op 11 september 2023 komt daar een vierde Manon-versie bij, die zijn land van herkomst nog meer in de kijker zet. Ons talentrijke Meester-Chocolatiers hebben hun creativiteit namelijk de vrije loop gelaten met de Manon Speculoos. Elke hap van deze creatie is een ware liefdesverklaring aan België!

De Manon Speculoos, een nieuw 100% Belgisch product

Voor liefhebbers van zoete lekkernijen steken in België twee toppers boven de rest uit: krokante speculoos en onze iconische Manon. Onze vaardige Meester-Chocolatiers hebben al hun knowhow uit de kast gehaald om beide smaken te combineren in de Manon Speculoos: een dun laagje praliné en roombotercrème met speculoos in een jasje van witte chocolade. Een creatie die doet watertanden!

Een metalen vintagedoos en een prachtige wikkel speciaal voor de Manons

Om zijn legendarische Manons nog meer in de schijnwerpers te plaatsen heeft Leonidas ook een schitterende wikkel ontworpen. Daarnaast pakt Leonidas uit met een metalen vintagedoos waarin een ballotin met 500 g pralines past. De sublieme illustraties voeren ons in een oogwenk mee naar het prille begin van Leonidas, en de winkel met het beroemde guillotine raam. Dankzij deze originele en herbruikbare doos is het heel eenvoudig om een voorraadje van je favoriete pralines aan te leggen bij de dichtstbijzijnde Leonidas-winkel😊.

Visuels
heart-banner
Manon Speculoos
Boite métal anniversaire
Boite métal anniversaire