Skip to main content

Het merk Leonidas

Alles over het merk Leonidas

Ontdek hoe het merk Leonidas door de jaren heen geëvolueerd is tot de merkbeleving zoals we die vandaag kennen. Dompel je onder in het hele verhaal achter ‘geven is genieten’ en kom meer te weten over het chocoladegeluk dat je met Leonidas deelt. 

Ontdekken
De rijke geschiedenis van Leonidas

De rijke geschiedenis van Leonidas

Meer dan 100 jaar geleden legde Leonidas Kestekides de eerste hand aan de praline zoals we deze vandaag kennen. Reis door de tijd en ontdek hoe Leonidas Kestekides van granitaverkoper uitbloeide tot oprichter van het favoriete pralinemerk van de Belgen en de rest van de wereld. 

Ontdekken

Onze Maître Chocolatier

Onze Maître Chocolatier

Onze Maître Chocolatiers hebben één passie: chocolade

In hun atelier zijn ze dagelijks druk in de weer met het creëren van de smaak van morgen. Hun vakmanschap, creativiteit en kwaliteit proef je in de ambachtelijke Leonidas pralines. 
 

Ontdekken

Gebrevetteerd hofleverancier

fournisseur-de-la-cour

Ook het Belgische Koningshuis is overtuigd van de smaaksensatie die Leonidas te bieden heeft. Sinds 2013 staat Leonidas op de lijst van gebrevetteerde hofleveranciers.  Ontdek hoe‘geven is genieten’ tot in het Belgische Koningshuis geraakte

Ontdekken

Echte Belgische chocolade

Echte Belgische chocolade

De ambachtelijke Leonidas-pralines worden gemaakt van de meest verfijnde ingrediënten en van échte Belgische chocolade. Iedereen weet dat Belgische chocolade de beste ter wereld is. Maar hoe komt dat nu precies? Ontdek er alles over

Ontdekken