110jaar liefde

Leonidas en jij 110 jaren van liefde

Sofie deelt een geluksmoment met Leonidas!

Ik werk in een kinderdagverblijf.
Door alle media aandacht dat de kinderdagverblijven nu krijgen hebben we al veel te verduren gekregen. De ouders hebben hebben veel schrik. ( wat normaal is natuurlijk). Maar elke dag zorgen mijn collega's en ik met veel liefde voor onze 18 kindjes. Als we toch eens een moeilijke dag hebben kopen we een doos leonidas pralines en kunnen we met veel goede moed terug verder.

Mijn favoriete praline Manon Café wit

Deel je moment van geluk!

Chocolade ballotin met beelden van het moment die eruit komen

Wedstrijd!

Elke week 2 winnaars!

Win één van onze 110 dozen door je mooiste moment met Leonidas te delen

De gelukkige momenten van onze consumenten!

Marie-Christine

Mijn favoriete praline Manon Café blanc

Kwaliteit is onze grootste troef

100% Pure cacaoboter

100% pure cacaoboter

Leonidas wil je momenten van puur genot laten beleven. Daarom gebruiken onze Meester-Chocolatiers alleen chocolade op basis van 100% pure cacaoboter.

zonder palmolie

Zonder palmolie

Voor onze Meester-Chocolatiers is kwaliteit een passie. Ze willen alleen pure cacaoboter. In onze chocolade is dan ook geen druppel palmolie te vinden.

België 1913

Belgisch sinds 1913

Leonidas schakelt over op duurzame cacao voor zijn pralines. Want als je echte geluksmomenten voor iedereen wilt creëren, is het normaal dat je zorg draagt voor de mens en de natuur.

cacao durable nl

Duurzame cacao

Leonidas schakelt over op duurzame cacao voor zijn pralines. Als je echte geluksmomenten voor iedereen wilt creëren, is het niet meer dan normaal dat je zorg draagt voor de mens en de natuur.