Kwaliteit voor iedereen, tegen toegankelijke prijzen

Sinds de oprichting van de onderneming door Leonidas Kestekides in 1913 zijn we altijd de missie van onze stichter trouw gebleven: de luxe van chocolade toegankelijk maken voor iedereen. Ook vandaag blijft dat meer dan ooit ons streefdoel. En wanneer het wat minder gaat, weten we dat de pralines van Leonidas voor momentjes van puur geluk kunnen zorgen. Daarom houden we onze prijzen laag, zodat onze heerlijke pralines betaalbaar blijven voor iedereen.

old guy square

Mijn droom: de luxe van chocolade toegankelijk maken voor iedereen

blue box

Pralines moeten een verwenmomentje blijven voor iedereen

Terwijl de inflatie toeneemt en de stijgende energieprijzen hét gespreksonderwerp blijven, toont Leonidas zich solidair met zijn klanten door zijn prijzen toegankelijk te houden, zonder in te boeten op de onberispelijke kwaliteit waarvoor het merk al meer dan een eeuw lang bekendstaat. Het leven gaat immers voort en genieten maakt daar inherent deel van uit.

Bij Leonidas is er dan ook al een ballotin van 300 g verkrijgbaar voor minder dan € 10. En niets tovert beter een glimlach op ieders gezicht dan een doosje pralines geven of krijgen. Zo'n geschenkje is immers een unieke gelegenheid om samen te smullen en mooie herinneringen te creëren. Een Leonidas-cadeautje krijgen of geven is dan ook altijd een moment om te koesteren!

philippe de selliers
Philippe de Selliers
CEO van Leonidas

in l’Echo, op 01.09.2022

We willen de consumenten beschermen. Ze hebben immers al genoeg dure facturen te betalen.

chocolates mix