cow

Onze troef: de vakkennis van lokale producenten

Om de duurzame economie te stimuleren, geven wij zoveel mogelijk de voorkeur aan lokale producten en bevorderen we korte ketens. Voor de boter en de melkroom kunnen we rekenen op de knowhow van lokale producenten, die ons steeds kwalitatieve producten leveren. 

producteurs locaux

Hoewel bepaalde ingrediënten, zoals onze cacao, afkomstig zijn uit andere landen, hanteren wij hogere kwaliteitsnormen bij de productie van onze pralines. 

Voor onze pralines garanderen wij steeds: 

  • Een chocolade 100% pure cacaoboter en zonder palmolie 

  • Duurzame cacao 

  • Belgische productie sinds 1913 

Ontdek onze producten

Kwaliteit is onze grootste troef

100% Pure cacaoboter

100% pure cacaoboter

Leonidas wil je momenten van puur genot laten beleven. Daarom gebruiken onze Meester-Chocolatiers alleen chocolade op basis van 100% pure cacaoboter.

zonder palmolie

Zonder palmolie

Voor onze Meester-Chocolatiers is kwaliteit een passie. Ze willen alleen pure cacaoboter. In onze chocolade is dan ook geen druppel palmolie te vinden.

België 1913

Belgisch sinds 1913

Leonidas schakelt over op duurzame cacao voor zijn pralines. Want als je echte geluksmomenten voor iedereen wilt creëren, is het normaal dat je zorg draagt voor de mens en de natuur.

cacao durable nl

Duurzame cacao

Leonidas schakelt over op duurzame cacao voor zijn pralines. Als je echte geluksmomenten voor iedereen wilt creëren, is het niet meer dan normaal dat je zorg draagt voor de mens en de natuur.