Recycleren in plaats van weggooien

Niets gaat verloren of hoeft aangemaakt te worden: bij Leonidas doen we er alles aan om afval te beperken. Daarom verwerken we ons voedselafval al jaren tot diervoeding. 

Na de productie van onze chocolade hebben we altijd bepaalde ingrediënten over die we niet kunnen gebruiken voor andere producten. Maar er is niets mis met die overschotten en ze zijn perfect eetbaar. In plaats van ze weg te gooien, hebben we ervoor gekozen om ze te schenken aan dierenopvangcentra en veetelers. 

banner cow

Kwaliteit is onze grootste troef

100% Pure cacaoboter

100% pure cacaoboter

Leonidas wil je momenten van puur genot laten beleven. Daarom gebruiken onze Meester-Chocolatiers alleen chocolade op basis van 100% pure cacaoboter.

zonder palmolie

Zonder palmolie

Voor onze Meester-Chocolatiers is kwaliteit een passie. Ze willen alleen pure cacaoboter. In onze chocolade is dan ook geen druppel palmolie te vinden.

België 1913

Belgisch sinds 1913

Leonidas schakelt over op duurzame cacao voor zijn pralines. Want als je echte geluksmomenten voor iedereen wilt creëren, is het normaal dat je zorg draagt voor de mens en de natuur.

cacao durable nl

Duurzame cacao

Leonidas schakelt over op duurzame cacao voor zijn pralines. Als je echte geluksmomenten voor iedereen wilt creëren, is het niet meer dan normaal dat je zorg draagt voor de mens en de natuur.