Breng het strand tot bij je thuis!

Daar is de zomer weer: een stralende zon, een briesje door je haren en heerlijk niets doen. Het enige wat nog ontbreekt? De chocolade Zeevruchten en de Mini Zeeschatjes van Leonidas om het strandgevoel zo tot bij je thuis te halen!

Kleine momentjes van geluk

Onze Zeevruchten van krakende kwaliteitschocolade doen je van de vakantie dromen. Vang zeepaardjes, mosselen, garnalen en torentjes, verkrijgbaar in zwarte of melkchocolade. Met hun smeuïge vulling van praliné met karamelsmaak doen ze altijd aan vakantie denken.

Zomers strandverpakking

De Zeevruchten van Leonidas zitten dit jaar opnieuw in een zomers jasje. Dankzij de vrolijke blauw-wit gestreepte verpakking in de vorm van een strandcabine waan je je zo op het strand: proef je de zomer al?

De lekkerste schatjes van de zee!

Dit jaar krijgen de Zeevruchten het charmante gezelschap van de Mini Zeeschatjes. Heerlijke zeefiguurtjes in volle chocolade van 100% pure cacaoboter en zonder palmolie. Met schattige vormpjes als schildpadden, schelpjes, blaadjes en visjes stelen ze gegarandeerd de harten van jong en oud. Klaar voor een instant-vakantiegevoel? 

Haal je portie zomergeluk nu in huis

Kwaliteit is onze grootste troef

Zonder palmolie

Voor onze Meester-Chocolatiers is kwaliteit een obsessie. Ze willen uitsluitend pure cacaoboter. In onze chocolade is dan ook geen druppel palmolie te vinden.

100% pure cacaoboter

Leonidas wil u momenten van puur genot laten beleven. Daarom gebruiken onze Meester-Chocolatiers uitsluitend chocolade op basis van 100% pure cacaoboter.

Belgisch sinds 1913

De pralines van Leonidas worden vervaardigd in België. Onze Meester-Chocolatiers hebben respect voor tradities en gebruiken met veel liefde de meest verfijnde ingrediënten.