110jaar liefde

Moederdag – Zeg het met veel liefde ... en pralines!

Kind met een doos bonbons

Op Moederdag verdient elke mama een mooi geschenk. Verras haar met bloemen … en een doos pralines! Bloemen zijn mooi, fleurig en kleurrijk. Chocolade is zacht, teder en verrukkelijk, net als een kindje dat mamalief een warme knuffel geeft. En met de Leonidas-manden geef je je mama het allerlekkerste geschenk van al! 

Garçon qui cache les yeux de sa maman et lui offre un chocolat Leonidas

Moederdag – Een verwenmoment om samen van te genieten

De tweede zondag van mei hebben kinderen maar één doel: hun mama een onvergetelijke Moederdag bezorgen. Wat is het moeilijk om niet te verklappen welk geschenk dat ze voor haar in petto hebben! Ze hebben alles in het grootste geheim voorbereid, op school of samen met papa. En dan is het zover: eindelijk mogen ze hun cadeautje overhandigen! Een kaartje, een gedicht, een potje in zoutdeeg … Stuk voor stuk prachtige geschenken, recht uit het hart. 

Ook als volwassene willen we onze mama die dag verrassen. In plaats van een zelfgemaakte halsketting of bloem in crêpepapier is het tijd voor een volwassen geschenk! Bij de bloemist halen we een prachtig boeket. De weelderige bos bloemen in de mooiste kleuren zal het hele huis opfleuren en haar hart stelen. 

Daarna gaan we langs bij onze favoriete chocolatier. Chocolade, je hoort het goed! Welke mama houdt daar nu niet van? Wie even rondneust bij allerlei groepen op sociale media, heeft al snel door dat de meeste mama’s er dol op zijn. Ze kunnen niet zonder! Als je je mama een doos pralines schenkt voor Moederdag, verschijnt er ongetwijfeld een brede glimlach op haar gezicht. Wat is het heerlijk om haar zo gelukkig te zien… 

Een Leonidas-mand – Het allerlekkerste moederdaggeschenk

Ook de Meester-Chocolatiers van Leonidas hebben een mama. Daarom ontwerpen ze voor Moederdag de mooiste dozen en manden boordevol heerlijke chocoladecreaties. We zetten ze voor je op een rijtje. Dan hoef je enkel nog te kiezen waarmee je je mama wil verrassen. 

  • De rode hartvormige doos met deksel in fluweel. Ze zal er nadien ongetwijfeld de kattenbelletjes en foto’s van de kinderen in koesteren. 
  • De rode juwelendoos met twee verdiepingen, waarin je mama haar ringen, oorringen en halskettingen kan opbergen. 
  • Het Leonidas-liefdesmandje om te tonen hoe graag je haar ziet. 
  • De collectie Manon Lover, in een mooie pot in aardewerk. 

Bekijk ook onze lekkernijen. Je ontdekt er allerlei lekkers waarmee je je mama kunt plezieren: Orangettes, Mendiants, Gianduja, smeerpasta enz

Assortiment de cadeaux de fête des mères Leonidas

Leonidas-pralines – De allerbeste pralines voor de beste mama ter wereld

Is alleen het beste goed genoeg voor je mama? Terecht! Met Leonidas maak je een goede keuze. Ons bekende merk van Belgische chocolade behoort tot de gebrevetteerde Hofleveranciers van België. We zijn daar uiteraard heel trots op. 

Met evenveel toewijding zetten we al onze knowhow in om de allerlekkerste pralines te bereiden voor je mama. Speciaal voor de gelegenheid bieden we zelfs chocolade aan in de vorm van hartjes. 

Al onze producten zijn vervaardigd op basis van gezonde, verse en milieuvriendelijke ingrediënten. Onze chocolade is gegarandeerd op basis van 100% pure cacaoboter, zonder palmolie. We selecteren hoogwaardige cacaobonen en gebruiken voor al onze chocoladecreaties enkel vruchten, aroma’s en specerijen van de hoogste kwaliteit. 

Wil je je allerliefste mama dolgelukkig zien? Schenk haar dan een doos overheerlijke pralines! Maak je keuze bij de dichtstbijzijnde Leonidas-winkel. Woont je mama niet bij de deur? Bestel dan een geschenkmandje via onze e-shop en laat het bij haar thuis afleveren.